duminică, 17 aprilie 2016

Silan Soft&Oils, rasfatul hainelor noastre !

     Totul a inceput cu emailul celor de la BUZZStore, prin care m-au informat ca am aleasa sa particip la noua campanie de testare a noului balsam de rufe Silan Soft&Oils.
     Am primit kitul trimis spre testare. Nu m-am putut abtine si am deschis balsamul, pentru primele impresii. Are un miros deosebit de placut si astept cu nerabdare sa-l testez ! Kitul contine :
- 1 balsam de rufe SILAN SOFT&OILS Gold 1,5 L;
- 10 mostre balsam de rufe SILAN SOFT&OILS;
- 10 broșuri informative pt prieteni;
- 1 umeraș superb;
- 1 ghid de Buzz.
      Prima zi de testare a noului balsam de rufe Silan Soft&Oils a fost o adevarata placere. Mi-am reamintit de pajistile pline cu flori de munte, de parfumul suav si placut al acestora. Dupa spalare si uscare, hainele arata impecabil ! Sunt pufoase si parfumate delicat. Uleiurie parfumate din compozitia balsamului, mi-a incantat simturile si m-a invaluit ca un parfum seducator. Pot spune, sincer, ca Silan Soft&Oils m-a cucerit !  ‪#‎buzzsilan‬ nu-mi va da pace ! 
       Intrucat noua gama de balsam Silan Soft&Oils, oferit spre testare de BUZZStore, mi-a incantat simturile cu uleiurile sale parfumate, am decis sa-l fac cunoscut prietenilor si cunostintelor mele. 
        Impreună cu noul Silan Soft&Oils primit de la BUZZStore si cu cel cumparat recent, am spalat si pus la pastrare, sub protectia uleiurilor esentiale frumos mirositoare, toate hainele groase de prin casa. Primavara ne-a cucerit deja, urmeaza vara ! La toamna, hainele mele vor fi parfumate si placute la atingere ! 

       Va multumesc BUZZStore, pentru sansa de a testa acest minunat produs - Silan Soft&Oils !

7 comentarii:

  1. Si eu folosesc acest balsam si sunt foarte incantata de parfumul lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un balsam pe care ma bucur ca l-am descoperit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu, dar si cei pe care i-am convins sa incerce Silan Soft&Oils.

      Ștergere
  3. Spor la testat. Vad ca te descurci de minute si ca-ti place balsamul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este un balsam fantastic. Mă bucur că am avut ocazia să îl testez. De acum înainte face parte din lista mea de cumpărături

    RăspundețiȘtergere
  5. O prezenta superba a acestui balsam de rufe care m-a cucerit si pe mine.Sincer nu ma asteptam sa fie atat de bun, dar am observat ca parfumul chiar tine mult timp.
    In cosul meu de cumparaturi va fii si Silan Soft&Oils.

    RăspundețiȘtergere