duminică, 27 noiembrie 2016

Litomove te readuce in miscare

Durerile articulare, cunoscute sub denumirea medicala de artralgie, pot afecta una sau mai multe articulatii ale corpului uman. Articulatiile faciliteaza mobilitatea si flexibilitatea corpului, motiv pentru care sunt extrem de sensibile la traumatisme sau in urma exercitarii unei presiuni intense. Totodata, lezarea sau inflamarea unei articulatii poate provoca un disconfort major, fapt care poate interfera cu realizarea activitatilor zilnice!
Durerile articulare sunt dificil de suportat, mai ales cand persoana in cauza nu isi poate desfasoare activitatile zilnice; astfel, activitati simple, precum perierea parului, periajul dintilor, mersul la toaleta sunt greu de realizat si obositoare si, in plus, agraveaza durerea. In functie de cauze si simptome o persoana poate prezenta dureri articulare pentru o perioada determinata de timp sau pentru tot restul vietii!
Odata ce cauzele durerilor articulare au fost stabilite exista mai multe optiuni conventionale de tratament, care ajuta la ameliorarea rapida a durerilor. Antialgicele precum ibuprofenul, antiinflamatoarele sau relaxantele musculare sunt frecvent recomandate pentru tratarea simptomelor usoare.
In cazul in care pacientul prezinta dureri articulare grave, asociate cu existenta unei afectiuni cronice, tratamentul consta in administrarea de antiinflamatoare nesteroidiene eliberate cu prescriptie medicala. Din pacate, medicamentele eliberate cu prescriptie medicala au efecte adverse asupra organismului, crescand riscul de accident vascular cerebral sau infarct miocardic.
Autoingrijirea este esentiala pentru a face fata durerilor de articulatii! O alimentatia sanatoasa, la care se adauga un program de exercitii fizice usoare si unul de stretching ajuta la cresterea mobilitatii si flexibilitatii si contribuie la ameliorarea durerilor si nu in ultimul rand sa nu uitam de puterea de vindecare ce exista in …NATURA.
Natura nu a incetat niciodata sa ne prezinte si sa ne confirme miracolele de care este capabila.
Miracole dezvaluite doar in mintile noastre pline de neincredere la adresa Ei, a naturii din care ne nastem si din care din fericire nu incetam nici o clipa sa facem parte. Incapatanati mai tare cu fiecare zi a existentei noastre sa credem doar in ceea ce puterea noastra limitata poate reproduce, uitam ca suntem un produs natural al acestei lumi create de dincolo de limitele noastre. Functionam prin aceleasi legi ale naturii pe care am uitat-o, un adevar simplu pe care incercam sa-l ignoram in grandomania noastra. Din fericire, natura nu ne ignora, continuand sa ne ofere darurile sale minunate spre buna noastra desfasurare a vietii.
Exista o putere vindecatoare in natura, care a fost cunoscuta de secole. Fie ca iti iei timp sa mirosi un trandafir,  sa meditezi pe un munte,  sa te odihnesti intr-un camp de flori sau intr-o padure vei simti acest lucru. Hipocrate, parintele medicinei moderne  a recunoscut intotdeauna  atributele sale  puternice .
‘’Natura vindeca, nu medicii’’, spunea el.
Este dovedit ca natura este cel mai bun medic, de aceea este foarte important ca fiecare persoana sa-i cunosca proprietatile tamaduitoare si sa aiba incredere in forta ei vindecatoare.
Prin plantele, legumele si fructele pe care ni le ofera, natura ne dovedeste ce energii binefacatoare are asupra multor boli si afectiuni destul de grave si avansate.
Majoritatea medicamentelor sintetice ar trebui inlocuite cu medicamente care sa fie constituite din plante medicinale, deoarece sunt mai putin daunatoare si feresc pacientii de disconfortul provocat de efectele secundare.
Aceste proprietati binefacatoare ale plantelor sunt dovedite in fiecare zi, cu aparitia cazurilor de vindecare miraculoasa in cazul multor boli si afectiuni.
Industria farmaciei verzi a luat amploare in ultimul timp. Pentru o promovare a acesteia trebuie sa ne informam tot mai mult despre principiile active pe care le contin plantele si actiunile lor asupra organismului uman.
Tratamentele pe baza de plante, precum si cele traditionate sunt mai usor tolerate de organismul uman decat medicamentele sintetice, ceea ce ar trebui sa-i indrepte pe oameni spre Natura.
Afectiunile reumatice pot fi usor depistate atunci cand apar dureri cand facem miscare sau observam o mobilitate scazuta la nivelul articulatiilor.
Articulatii sanatoase si flexibile la orice varsta : LITOMOVE este un produs 100% natural, extrem de eficient în combaterea degradării cartilajelor din articulații. Fiecare capsulă conține pulbere de măcese. 
Pulberea din fructe de măceșe are eficacitate dovedită clinic în menținerea articulațiilor sănătoase și flexibile, iar vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor.
Măceșele au fost folosite de-a lungul timpului în special pentru conținutul de vitamina C. Însă pulberea de măceșe conținuta de LITOMOVE are numeroase alte ingrediente active, formând un complex unic, Rosenoids®
Complexul unic Rosenoids  continut de LITOMOVE:
1. Protejeaza - opreste distrugerea celulelor cartilajelor si stimuleaza dezvoltarea unora noi
2. Regenereaza - contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor
3. Stimuleaza flexibilitatea -reduce durerea si imbunatateste flexibilitatea articulatiilor.
Istorie
Utilizarea pulberei de măcese pentru menținerea articulațiilor sănătoase și flexibile a fost descoperită de un fermier danez din insula Langeland, Erik Hansen, 60 de ani. Cum suferea de dureri mari ale brațelor, medicul curant l-a diagnosticat cu artrită și i-a prescris medicamente antiinflamatoare si de durere. În scurt timp si-a dat seama că simptomele se ameliorau doar pentru o scurtă perioadă de timp. Erik Hansen a auzit apoi de o specie specială de măceș, originară din insula Langeland, care dădea rezultate în cazurile de durere cronică. Le-a încercat – prima dată sub formă de gem și a simțit o ameliorare a durerilor. Apoi le-a încercat sub formă de pudră.
În scurt timp Erik Hansen a început să dea pulberea de măcese prietenilor, care i-au confirmat rezultatele. Povestea măceselor s-a transmis de la o persoana la alta, iar Erik Hansen a început să cultive si să proceseze pulberea de măcese la o scară mai mare. În mai puțin de 6 luni a primit peste 5000 scrisori de la pacienți cu afecțiuni similare din toată Danemarca, mulțumindu-i pentru preparat. Atunci a realizat că a descoperit un produs care ar putea ajuta mulți oameni cu afecțiuni articulare.
     In aceasta toamna BUZZStore a oferit spre testare in cadrul unei campanii de #buzz, suplimentele alimetare naturale LITOMOVE, de la LITOMOVE ROMANIA. In general, nu particip la campanii de testare medicamente sau suplimente alimentare, datorita faptului ca acestea au la baza produsi chimici de sinteza si nu se cunosc prea bine reactiile adverse. De fapt, nu au cum sa-ti faca numai bine, intotdeauna existand si partea intunecata a asa-zisei "vindecari". 
    In cazul campaniei BUZZStore, nu am stat deloc pe ganduri si m-am inscris imediat in campanie, caci suplimentul alimentar LITOMOVE este 100% natural si aveam anumite probleme articulare. Am asteptat cu nerabdare primirea coletului de buzzer si de atunci la treaba ! #buzzlitomove Am respectat doza recomandata de 3 capsule pe zi si dupa mai bine de o luna, articulatiile mele se simt minunat de bine ! Eu care pregetam sa ies afara din casa si sa merg la plimbare din cauza durerilor articulare de la genunchi si coapse, acum sunt tot timpul pe drumuri si in parc, dar si la cumparaturi ! Nici nu mai vreau sa aud de mersul cu taxi-ul sau refuzul dat unei prietene, pe tema mersului in piata dupa legume sau in Mall. Acum ma gandesc, in preajma Revelionului 2017, cum o sa dansez toata seara si o sa urc pe terasa localului pentru focurile de artificii si la lansarea de lampioane.
   Am sarit in ajutorul prietenilor mei cu probleme articulare. Le-am impartasit cat mai mult din experienta si impresiile mele dupa testare, le-am oferit vouchere de reducere la achizitia de LITOMOVE, le-am transmis linkurile catre paginile Litomove Romania si farmaciile implicate in comercializarea LITOMOVE.

     Pentru mine, LITOMOVE inseamna readucerea noastra in miscare si implicit mentinerea in viata. Tot ce ne inconjoara este de fapt viu, intr-o continua miscare si transformare. Asa vreau si eu sa raman, pentru cat mai mult timp posibil. LITOMOVE, prin eficienta sa dovedita clinic, poate face acest lucru. Tot ce trebuie facut, este sa-l aducem in casele noastre. 

7 comentarii:

  1. Inainte ii dureau picioarele doar pe batrani,acum vad si multi tineri in jurul cu dureri de picioare. Asa ca.... perfect ptr toate varstele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru asta, este necesar sa ajutam organismul sa se refaca cu ceva natural. Ce poate fi indicat? Binenteles LITOMOVE !

      Ștergere
  2. Atunci cand avem timp sa-i ascultam graiul naturii regasim atat bucuria cat si sanatatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LITOMOVE vine in ajutorul nostru, cu toata seva si alintul naturii, concentrata in acele capsule pline de pulbere de macese cu vitamina C si componente bioactive naturale.

      Ștergere
    2. am folosit si inca folosesc aceste suplimente si sunt multumita de ele drept pentru care le recomand celor care au nevoie de ele

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Iti multumesc. Inseamna ca le-ati folosit si au dat rezultate

      Ștergere