sâmbătă, 3 martie 2018

Recomand produsele Dr. Hart pentru articulatii sanatoase!


De ceva ani, tot mai des observ ca articulatiile mele au nevoie de ajutor. Tot de ceva ani, am inceput sa-mi schimb stilul de viata, ca doar nu mai sunt “ ca la 20 de ani”. Pantofi cu toc… mai rar, poate doar la petreceri cu staif! Pornind de la afirmatia ca “Fiecare jumatate de kilogram in plus adauga de 4 ori mai multa presiune pe genunchi”  am inceput sa fiu atenta si la cat si ce mananc. 
O dieta echilibrata si un stil de viata sanatos ma ajuta sa-mi mentin greutatea sub control. Exercitiile fizice, nu foarte complexe si mersul pe jos in ritm alert, ma ajuta sa ma mentin in forma. Pe langa toate acestea daca mai adaug si un supliment alimentar care sa aiba grija de articulatii, in cure de 2-3 luni de 2 ori pe an (cu o pauza de o luna intre ele), pot sa spun ca mobilitatea si flexibilitatea corpului este asigurata.
Ce supliment alimentar este indicat? Complexul pentru ARTICULATII de la Dr. Hart, ce sustine mobilitatea articulara si contribuie la regenerarea articulatiilor, pare a fi optiunea cea mai buna, mai eficienta. 
Il testez de aproximativ 2 luni, in cadrul campaniei BuzzStore "Dr. Hart Complex pentru Articulatii"Complexul pentru articulatii, contine 7 ingrediente de baza, care sustin sanatatea oaselor si a articulatiilor:
  • Condroitina participa la stoparea decalcifierii oaselor si favorizeaza regenerarea cartilajelor.
  • Glucozamina sustine mobilitatea articulara si ajuta la refacerea tesuturilor articulare.
  • Acidul hialuronic contribuie la formarea colagenului si la secretia lichidului sinovial, ce asigură lubrifierea componentelor articulatiei.
  • Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.
  • Manganul contribuie la formarea normala a tesuturilor conjunctive.
  • Boswellia sustine sanatatea articulatiilor, ligamentelor, tendoanelor si muschilor.
  • Ghimbirul este un antioxidant natural si contribuie la mentinerea flexibilitatii normale a articulatiilor.
Cum se administreaza? Simplu: cate o capsula de 3 ori pe zi, cu o cantitate suficienta de apa.
Folosesc si Dr. Hart Crema Calmanta pentru articulatii, prin aplicare de 3-4 ori pe zi pentru articulatiile gleznelor
Aceasta contine ca substante active, Condroitin sulfat, Glucozamina si MSM, care patrund rapid in piele ajutand la diminuarea disconfortului produs de inflamatii si edeme. Substantele active au efect antiinflamator, calmant si contribuie la cresterea afluxului sangvin pe zonele de piele pe care se aplica, iar mentolul si camforul dau o senzatie placuta de racorire.

Eu ma simt excelent, dupa cura cu Dr. Hart si recomand tuturor aceste produse.
Pentru a preveni degradarea articulatiilor, este bine ca Dr. Hart Complex pentru Articulatii sa fie administrat preventiv, chiar si persoanelor mai tinere.

#buzzdrhart #buzzstore #articulatiisanatoase #aigrijadearticulatii #drhart #buzzstoreromania



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu