marți, 10 iulie 2018

Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower


   Recent am primit spre testare de la BuzzStore si Schwarzkopf samponul si balsamul SCHAUMA NATURE MOMENTS INDONESIAN COCONUT WATER & LOTUS FLOWER – cu apa de nuca de cocos din Indonezia si floare de lotus. Acestea au sosit, insotite de prosopul Schauma, cinci sapunuri artizanale cu aroma de cocos pentru prieteni si brosuri informative. M-am bucurat foarte mult, intrucat folosesc sampoane din gama Schauma Nature Moments.
Samponul si balsamul Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower, vine si completeaza Gama Schauma NATURE MOMENTS, care este disponibilă în magazine inca din februarie 2017.
# samponul si balsamul Schauma Nature Moments Honey Elixir& Barbary Fig Oil este alegerea perfecta pentru un un par uscat și fragil.
# samponul si balsamul Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera sunt potrivite pentru parul deteriorat cu varfurile despicate.
# samponul si balsamul Schauma Nature Moments Succulent Raspberry & Sunflower Oil au fost gandite special pentru a proteja, a hrani si a-i reda parului vopsit stralucirea.
# samponul Schauma Schauma Nature Moments Provence Herbs & Lavender este special creat pentru un par fara volum si cu firul subtire, pentru a-l curata fara sa-l incarce suplimentar si pentru a-i reda volumul.
Samponul si balsamul Schauma NATURE MOMENTS INDONESIAN COCONUT WATER & LOTUS FLOWER sunt  special create pentru un par uscat si foarte uscat, deteriorat, deci sunt create pentru a avea un PAR HIDRATAT. Este foarte important sa-ti pastrezi parul hidratat, mai ales daca acesta este vopsit sau facut permanent. Efectul de sigilare a cuticulelor permite parului sa retina mai bine apa.
Uscarea zilnica cu uscatorul de par, utilizarea frecventa a placii de indreptat parul si a bigudiurilor electrice, toate acestea duc la uscarea extrema a parului si scalpului.
Samponul si balsamul Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower – cu apa de nuca de cocos din Indonezia si floare de lotus de la Schwarzkopf au fost special concepute pentru a contracara efectele nedorite cauzate de factorii enumerati mai sus.
Formula regeneratoare hidrateaza instant parul, oferindu-i finete si suplete.
Apa de nuca de cocos, reteta de frumusete tropicala, este renumita pentru textura ei usoara, racoritoare si proprietatile sale profunde de hidratare.
Floarea de lotus, este bine cunoscuta ca un secret esential al frumusetii asiatice.
Samponul si balsamul Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower:  
 # nu contin siliconi sau coloranti artificiali;
 # contin esente de origine 100% naturala;
 # sunt certificate dermatologic.
Toate aceste ingredinte, atent selectionate din natura, fac ca parul sa arate frumos, neted, suplu  si sanatos de la rădăcina pana la varfuri!
Parul ramane o carte de vizita pentru toata lumea si, de aceea, trebuie sa il mentinem intr-o buna stare de curatenie.
In urma folosirii samponului si balsamului Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower, simt ca parul meu a capatat un plus de stralucire, este hidratat,  mai suplu, mai matasos si mai sanatos. Balsamul  Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flowereste ideal pentru parul meu, mi-l descurca si nici nu se mai electrizeaza.
Schimbarea este vizibila dupa aproape 4 saptamani de cand am inceput sa testez Schauma….
Cat priveste parfumul sau fructat-floral, acesta te insoteste zile bune dupa spalare si te poarta cu gandul spre plajele insorite ale arhipeleagului Indonezian, sau de ce nu iti aminteste de mare si soare ca doar e vara.

Multumesc BuzzStore si Schwarzkopf, pentru ca mi-ati oferit posibilitatea de a testa acest sampon si balsam!

Il recomand tuturor prietenilor mei !!! Si ATENTIE! Raportul calitate pret este foarte bun.

#buzzschauma, #buzzstore, #naturemoments, #coconutwater

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu